De utvalda: tankeläsaren - Blir film~

Jag hade ingen aning om detta förren nyss. Men tydligen är det så att Reliance Entertainment har köpt rättigheterna för De Utvalda serien för nästan ett år sedan! Sedan står det bara att de håller på med Pre-producton än så länge och ingenting annat så vi får helt enkelt vänta och se. Filmen heter Graceling på engelska och ni kan följa deras officiella facebook sida här. Här har ni baksidan av boken: 
Boken handlar om artonåriga Katsa. Hon lever i en värld med sju kungadömen, där vissa ovanliga barn föds som så kallade "särlingar", med olikfärgade ögon. Ett barn med olikfärgade ögon har en särskild gåva, och föräldrarna måste lämna sitt begåvade barn till landets kung. Katsas gåva är dödandets gåva, så hon har vuxit upp vid kungens hov och utnyttjas som torped. Hon skickas ut på uppdrag att hota, lemlästa eller döda kungens fiender. 

Allt förändras när hon möter den unge prins Po, som också är en särling. Han har tankeläsandets gåva. Kärlek uppstår, och tillsammans ger de sig ut för att störta en ondskefull kung. De upptäcker också oanade sanningar om sig själva - har Katsa verkligen dödandets gåva eller är hennes talanger egentligen till för något annat ...? Och hur ska de kunna störta en kung som har gåvan att kontrollera andra människor? 

Kommentarer
Postat av: Tyra

Lite rädd att de kmr förstöra storyn, boken är så underbar! (;

Svar: Ja, jag hoppas att de gör ett bra jobb och att det inte blir en flopp som med Eragon (:
younghypesweden.blogg.se

2014-05-15 @ 19:29:56

Lämna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: