Insurgent: Stand Together~

Ny trailer för Insurgent, som de kallar för Stand Together~

Frozen Fever: trailer~

En trailer för Disney's Frozen Fever har kommit ut där vi också får reda på att kortfilmen kommer att visas tillsammans med filmen Cinderella när den börjar gå på bio. I USA, jag har ingen aning om det kommer vara så i Sverige. Vi får helt enkelt se!

Insurgent: Go With Happiness~


Oscars 2015~

Söndag natt melann halv tre och halv 7 hölls Oscarsgalan med Neil Patrick Harris som värd. Jag tänker inte skriva alla vinnare här, utan vill man vet avilka som vann vad så kan man gå in på officiella hemsidan. Vill däremot passa på att tipsa om att SVT Flow kommer att ha hela showen online, tillgänglig för oss svenskar i 14 dagar efter att det sänts. Så har du inte sett, men vill göra det så kan du gå in på SVT Flow.
Sedan för att inte göra det här inlägget så tråkigt med bara massa text, så lägger jag också upp en special video från vinnaren för bästa animerade kortfilm, feast

Insurgent: Första klippet från filmen~

Ett nytt helt klippt från Insurgent filmen :D

Insurgent: Fight Back trailer~

Ny kortare trailer för Insurgent, och denna kallar de "Fight Back"

Cinderella: New trailer~

Så himla underbra trailer tillsammans med Ellie Gouldings musik. Det kan inte bli bättre!

Magic Mike XXL: First trailer~

Det var väl på tiden! Kommer bli awesome!

Frozen Fever: Stillbilder~

Den 13:e mars i år kommer kortfilmen Frozen Fever ut, men våra favoritkaraktärer från filmen Frozen. Nu så har Disney släppt fem stycken officiella stillbilder från kortfilmen som kommer handla om Anna's födelsedag och hur Elsa blir förkyld just den dagen! Och hennes förkylningar är inte den vanliga sorten.

Pitch Perfect: Super Bowl TV Spot~